Окръжната прокуратура в Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 31-годишния Рангел

...
Окръжната прокуратура в Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 31-годишния Рангел
Коментари Харесай

Рангел Бизюрев отива на съд за убийство на Димитър Малинов в Цалапица

Окръжната прокуратура в Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на 31-годишния Рангел Бизюрев за убийството на Димитър Малинов. Той е изправен пред магистратите за това, че на 20 юли 2023 година съзнателно е умъртвил 24-годишния юноша в пловдивското село Цалапица, като закононарушението е осъществено с особена свирепост. 

 

Разследването по досъдебното произвеждане е завършило в законоустановения период, като са осъществени всички нужни дейности и са събрани доказателства за откриване на обективната истина.

 

Обвиняемият Рангел Бизюрев е с взета мярка за неотклонение " задържане под стража ". Предстои Окръжният съд в  Пловдив  да насочи разпоредително съвещание по импортирания обвинителен акт.

 

Рангел Бизюрев бе разгласен за търсене предходната година по отношение на убийството на Димитър Малинов от Цалапица. През ноември 2023 година той бе арестуван в Дания. Бизюрев бе екстрадиран у нас през март.

 

Делото против близнаците Борислав и Валентин Динкови, посочени за помагачи на обвинения бе отлагано няколко пъти, защото  Бизюрев не беше на територията на България, с цел да бъде разпитан. Случаят провокира многочислени митинги на близки и другари на убития Димитър Малинов

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР